ΑΡΧΙΚΗ | ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Online Μπιλιάρδο

Links

Τα πάντα για το Μπιλιάρδο

 

Online παιγνίδια

ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται το μπιλιάρδο είναι από τα πρώτα παιχνίδια για το οποίο δημιουργήθηκαν εφαρμογές ώστε να μπορεί κάποιος να το παίξει στον υπολογιστή και κατ'επέκταση online μέσω ίντερνετ.

Το online μπιλιάρδο που παίζεται στις περισσότερες αίθουσες μπιλιάρδου στο ίντερνετ είναι το οχτάμπαλο αμερικάνικο μπιλιάρδο και ισχύουν οι ίδιοι πάνω κάτω κανόνες όπως και στο κανονικό παιχνίδι. Μικρές διαφορές έχουν εισαχθεί ώστε οι κανόνες να είναι προσαρμοσμένοι για να μπορεί να παιχτεί εύκολα και αξιόπιστα online Μπιλιάρδο.

Ο σκοπός του παιχνιδιού στο Online Μπιλιάρδο είναι ίδιος με αυτόν του κανονικού αμερικάνικου μπιλιάρδου. Πρέπει να βάλετε όλες τις μπάλες σας στις τρύπες του τραπεζιού. Οι μπάλες είναι οι μονόχρωμες 1-7 και οι δίχρωμες 9-15. Όταν βάλετε όλες τις μπάλες σας στις τρύπες τότε επιτρέπεται να βάλετε την μπάλα Νο 8 σε μία τρύπα για να κερδίσετε.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που προσφέρουν online μπιλιάρδο είναι η Play89. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το πρόγραμμα και να παίζεται για όσο θέλετε για εξάσκηση χωρίς χρήματα. Αν πάλι πιστεύετε τόσο πολύ στις ικανότητες σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε online Μπιλιάρδο με χρήματα ή και τη συμμετοχή σας σε τουρνουά με μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα για Online Μπιλιάρδο από την Play89

ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

2005-2008 © INTERNETINFO .GR