ίντερνετ info.gr Τα πάντα για το ίντερνετ ή διαδίκτυο αν το προτιμάτε έτσι.
 ΑΡΧΙΚΗ | ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΝΕΑ
ΝΕΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Google News

 

Νέα στα ελληνικά

H μεγαλύτερη εταιρία του ίντερνετ η Google, δεν παύει στιγμή να μας εκπλήσει με την ανακοίνωση καινούργιων δωρεάν υπηρεσιών. Ανάμεσα στις άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες της η Google ανακοίνωσε τη διάθεση της υπηρεσίας Google News που έχει παρουσίασει εδώ και αρκετό καιρό σε beta έκδοση και για τα νέα στην ελληνική γλώσσα. Τι αφορά αυτή η νέα υπηρεσία. Ο χρήστης του ίντερνετ έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει ειδήσεις και νέα στα ελληνικά σε περισσότερες από 100 πηγές ειδήσεων ταυτόχρονα.

Το Google News αποτελεί εδώ και καιρό μια άριστη υπηρεσία αναζήτησης ειδήσεων και νέων σε άρθρογραφία χιλιάδων εκδοτών σε όλο το κόσμο και είναι πια διαθέσιμη και για τα νέα που είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα. Είναι πολύ σημαντική όλη αυτή η συγκέντρωση του ειδησεογραφικού υλικού σε συνδέσμους (links) ώστε να μπορεί ο χρήστης του διαδικτύου εύκολα να έχει πρόσβαση σε διαφορετικές πηγές για την ίδια είδηση και έτσι να έχει πιο σφαιρική πληροφόριση.

Η Σχετική αρθογραφία για μια αναζήτηση που τυχόν κάνεται παρουσιάζεται με τη συνιθισμένη μορφή των αποτελεσμάτων του google, ως επικεφαλίδες που είναι ενεργά links. Μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα κατηγοροποιημένα ή αφού βρείτε την είδηση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε έχει γραφτεί και δημοσιευθεί στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα. Ακολουθώντας τα Link βρίσκεστε στην ιστοσελίδα του εκδότη όπου είναι διαθέσιμο το άρθρο.

Το Google news, νέα στα ελληνικά μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ http://news.google.gr και ήδη συμπεριλαμβάνει πάρα πολλούς από τους έλληνες εκδότες

ΝΕΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

2005-2007 © INTERNETINFO .GR